onsdag 18 november 2015

En hälsning från de yttersta vråerna av Lilla Peking

Hej
(tre år senare liksom).
Jag skäms vad länge sedan det var jag uppdaterade här, speciellt när det faktiskt finns mycket att dela med mig av.
Var ska vi börja? Kanske vad jag gör just nu? Håller på att bli frisk från en förkylning.... i Norrköping. För det är där jag bor nu.
I maj fick jag beskedet att jag kom in på en utbildning. Måleridesign kallas den, man utbildar sig till dekorationsmålare. Och den håller på i ett år.
Så i slutet av augusti flyttade jag hit. Jag fick hyra en lägenhet av ett par som är utomlands till jul. Efter jul flyttar jag till min första egna lägenhet, en liten studentlya på 23 kvm. Inget att skryta med, men jag ser fram emot att få inreda det som jag vill.
Jag stormtrivs i denna lagom lilla, mysiga stad. Bort från tunnelbanor, rusningstrafik och ett stressat T-Centralen. Här cyklar man till affären, skolan, till puben. Eller åker spårvagn som inte håller tidtabellen... Man pratar med varandra i hissen, i matvarubutiken, på spårvagnen.
Jag har så många bilder att visa, allt från i somras, i höst, fram till nu. Jag hoppas att jag hinner ladda upp allt också, skolan tar så mycket fokus. Men det är därför jag här, så det gör mig inget, att dagarna blir långa och man drömmer om marmor och penslar.
Nu borde jag sova, men jag kommer att titta in här oftare från och med. Lovar och svär.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

eller vad tycker du?