tisdag 9 augusti 2011

- se på stjärnorna, är inte det romantiskt? säger jag och suckar dramatiskt.

Igår kväll tog jag med mig Nathalie till lilla sjön Gömmaren för att bada och grilla med några andra vänner. Dock var det svårt att hitta fram till stället där vi skulle vara. Vi gick drygt en timme runt halva sjön i skogen, upp och ner för alla klippor. 

Men jag var väldigt glad ändå. Det var ett tag sen sist jag var där. Badade alltid här som liten, just för att vattnet är så varmt.

Solen gick ner samtidigt vi försökte ta oss fram.

Lilla Nathalie och jag. <3 

En siluett av Nathalie.


Sedan kom vi äntligen fram och då visade det sig att de andra också hade haft svårt att hitta. I alla fall så började vi grilla, elden var nästan den enda ljuskällan där. Det blev alldeles för mörkt för att fota.

Jag och några andra hoppade i vattnet och simmade medan man såg en strimma solljus vid horisonten. När solen hade försvunnit helt låg vi på klipporna och såg på stjärnorna medan Kings of Leon spelades från någons telefon.
(bild 1-4 är tagna med Nattis mobil, resten är mina tagna med en retrocamera-app, därav de konstiga strecken.)TRANSLATION:
Yesterday, my friend Nathalie and I, we walked to a lake called "The Hider". Well, in swedish "Gömmaren". We walked in the woods for an hour trying to find the place where our friends were. When we found them, we had a BBQ and took a swim in the water. After the sun was gone, we were lying on the rocks and watched the stars.

pusshej.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

eller vad tycker du?